Paperworld.dk PaperWorld leverer kreative materialer i papir, karton, tekstil og plast, samt skind og læder.                                                             
Paperworld.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

METAL

Råt, sofistikeret, mat eller skinnende, - alle disse muligheder gør sig gældende her. Det er en gruppe af produkter, der bl.a. kan anvendes til smykkebags og manualer. Beklædning,  hvor man skal tænke på metal, vil kunne opfyldes her. Eksempelvis kan nævnes ”Metal-X” som har en metallignende finish, der kan fremstå enten med bløde penselstrøg eller hamret sølvoverflade. Af andre muligheder findes ”Illusio”, der med sine farverige changerende overflader ofte benyttes til smykkebags, bøger og æsker.

METAL

NATUR

Alle farver og overflader fra naturen er en sand kilde til inspiration og kreativ tilgang til vinklen med autentisk materiale i beklædning af produkter. ”Napura” er et gennemfarvet papir med prægning, der bl.a. illuderer bambus, kanvas, jute og sisal. Det er thermo-reaktivt og velegnet til prægning. Produktet er ideelt til æsker, skrivebordsartikler og indbinding af bøger.

NATUR

TEKSTIL

En luksuriøs verden af tekstiler er til stede i denne gruppe. Her findes overflader spændende fra det glatte til det ru, det matte til det skinnende, det mere eller mindre mønstrede. ”Redel Suede” har samme eksklusive og luksuriøse touch som ægte ruskind. ”Kashgar” er et vævet materiale, som illuderer silke. Følelsen og udseende af velour findes i ”Suedel”, som fås i 25 forskellige farver. ”Natuurlinnen” er et traditionelt bomuldslærred med en syrefri papirbagside, som gør det anvendeligt i mange sammenhænge.

TEKSTIL

Tekstil

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk