Paperworld.dk PaperWorld leverer kreative materialer i papir, karton, tekstil og plast, samt skind og læder.                                                             
Paperworld.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

PaperWorld leverer kreative materialer i papir, karton, tekstil og plast, samt skind og læder. Vore kreative materialer er inspirationskilde for bl. a.: Bogbindere - Butiksindretning - Chokoladeproducenter - Dekoratører - Display producenter - Emballage designere - Forlag - Grafiske designere - Marketing ansvarlige - Reklamebureauer - Smykkeproducenter - Trykkerier
 

PaperWorld er en fusion af Paperworld og Bindon ApS. Paperworld er stiftet i 1986 under navnet Greenport af Jette Mogensen i Vegger og Bindon er stiftet i 1988 af Steen Vivet i København. PaperWorld ApS ejes nu af Pia og Bo Gjetting.


Selskabet repræsenterer en række af verdens førende leverandører af kreative materialer. Blandt disse er Winter & Company i Schweiz, Van Heek Textiles i Holland, Aslan-Schwarz i Tyskland, Manifattura del Seveso i Italien, Alfatherm i Italien, Fontana Grafica i Italien, Flock1 i Frankrig, Fiscatech i Italien, Fiebig & Schilling i Tyskland og Montebianco i Italien.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk