Wibalin® Lite

Wibalin® Lite er højkvalitets papirer – med flere markante prægninger. De er naturlige, ikke coatede, gennemfarvede og 100% genanvendelige.

De føres i prægningerne Neferta Natural og Buckram, Milskin og Picot (lakerede overflader). Findes kun i få farver i pakker á 200 ark.

Takket være den høje kvalitet af fibrene, er Wibalin® Extras egnet til krævende brug som f.eks. bogomslag, luksus emballage, brevpapir, prissedler og labels.

De kan anvendes til offset-, digital- og silkeprint og kan færdigbearbejdes med blindpræg eller hot-foil tryk. På grund af de noget forskellige prægninger anbefales det at teste materialet på egne maskiner.


Information
 • Wibalin® Lite
 • Baneretning: Bred bane
 • Bredde: 1020 mm
 • Længde: 760 mm
 • Vægt: 100-125 g/m2
Producent

Bestil farveprøve

Her på siden kan du bestille en gratis farveprøve af dit ønskede design. Indtast dine oplysninger samt produktnummer og produktnavn. Produktnummer findes under hver kollektionsark. Du vil modtage bestillingen indenfor 1-5 hverdage.

  Tilføj produktinformationer

  PaperWorld

  Når du handler med PaperWorld, sikrer du dig kompetent og engageret rådgivning. Og du får fordel af vores +35 års erfaring med hele den grafiske branche; fra trykkerier og bogforlag til æske- og emballageproducenter. Kontakt os allerede i dag – og lad os tale din virksomheds ønsker og krav til omslagsmaterialer igennem.

  © Paperworld.dk - All rights reserved.