Skip to main content

Brillianta Calandré: Premium tekstiler fra Van Heek Textiles

Van Heek Textiles – Brillianta Calandré

I tekstilverdenen er stræben efter kvalitet en vedvarende rejse

Brillianta Calandré, en premium-mulighed fra Van Heek Textiles, er indbegrebet af netop det. Med sin glathed og glans skiller Brillianta Calandré sig ud som det foretrukne stof til små, fine prints, og tilbyder et æstetisk design.

Hvad kan du forvente af Brillianta Legacy?

Brillianta, kendt for sin kvalitet og holdbarhed, gennemgår en ekstra kalandreringsproces for at blive til Brillianta Calandré. Dette ekstra trin indebærer, at stoffet føres gennem opvarmede valser, hvilket forbedrer dets glathed og giver en strålende glans. Resultatet er et stof, der ikke kun ser luksuriøst ud, men også føles utroligt fornemt at røre ved.

Hvorfor vælge Brillianta Calandré?

    1. Udsøgt Glathed og Glans
      Den ekstra kalandreringsproces giver Brillianta Calandré sin karakteristiske glans, hvilket gør det ideelt til applikationer, hvor det visuelle element er afgørende.
    2. Overlegen Printkvalitet
      Takket være sin fine tekstur og glatte overflade er Brillianta Calandré perfekt til små, indviklede prints. Stoffets raffinerede finish muliggør en præcis og detaljeret printning, hvilket sikrer, at selv de mest delikate designs gengives med klarhed og skarphed.

 

Kredit: Van Heek Textiles – @vanheektextiles

Teknisk excellence

Van Heek Textiles, et navn synonymt med kvalitet og innovation, bruger 100% Lenzing™ Ecovero™ rayonfiber til både kæde og skud af Brillianta Calandré. Lenzing Ecovero kvaliteten betyder, at både det vævede lærred og bagpapiret nu er FSC godkendt. Denne miljøvenlige fiber bidrager ikke kun til stoffets premium fornemmelse, men understreger også Van Heeks engagement i bæredygtighed.

Detaljerede specifikationer:

Kæde: 23,5 tråde pr. cm, 100% Lenzing™ Ecovero™ rayonfiber, Nm 50
Skud: 21,7 tråde pr. cm, 100% Lenzing™ Ecovero™ rayonfiber, Nm 40
Vægt: 162 g/m², med en tykkelse på cirka 0,31 mm
Laminering: Cirka 30 g/m², ved hjælp af syrefrit papir
Rullelængde: 100 meter
Rullebredde: 135 cm, med en anvendelig bredde på 132 cm

Disse tekniske detaljer sikrer, at Brillianta Calandré opfylder forventningerne fra designere og producenter, der søger kvalitetstekstiler.

Anvendelser

Brillianta Calandré egner sig til opklæbring på pap til f.eks. bogbinding, æskefremstilling eller omslag på mapper.

 

Kredit: Van Heek Textiles – @vanheektextiles

Interesseret i Brillianta Calandré?

Hvis Brillianta Calandré har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte PaperWorld for en farveprøve eller yderligere rådgivning.

Kontakt os


27. juni 2024