Skip to main content

Om PaperWorld

Et resultat af personligt
engagement og et fokus på dig

Fra 1986 til i dag

Bo Gjetting, som i dag er chef og daglig leder i PaperWorld, var egentlig gået på tidlig pension tilbage i 2003. Men hurtigt konstaterede han, at lysten til at hjælpe kunder, at handle, forhandle og skabe gensidigt succesfulde forretningsresultater trak alt for kraftigt i ham. Og sådan har han det stadig.

Derfor gik han på jagt efter en virksomhed, han kunne hjælpe og udvikle videre på. En virksomhed inden for en spændende og meningsfuld branche – med potentiale og entusiastisk drive til at komme langt.

Snart fandt han virksomheden Greenport – og senere også Bindon i Gentofte og Bogbinderkælderen på Bornholm. I fællesskab erhvervede Bo og Pia Gjetting sig de tre virksomheder.

I dag bærer den samlede virksomhed navnet PaperWorld og er kendt som en pålidelig samarbejdspartner i branchen – med et godt ry, højkvalitetsmaterialer på hylderne, tryg leveringssikkerhed og en robust økonomi.

1986

Greenport stiftes af Jette Mogensen i Det gamle Mejeri i Vegger i Nordjylland. Bindon stiftes af Steen Vivet i Gentofte.

2003

Greenport sælges til Pia og Bo Gjetting – flytter til Charlottenlund – og skifter navn til PaperWorld

2011

Bogbinderkælderen overtages fra Ole Rasmussen på Bornholm og PaperWorld flytter til større lokaler i Gentofte.

2015

Bindon overtages fra Steen Vivet, som fortsætter i PaperWorld indtil han pensioneres i 2017.

2017

PaperWorld stopper salg til private – afvikler sit lager – flytter til nye kontorer i Hellerup – og fortsætter sit virke, men nu udelukkende med salg til virksomheder.

2019

Agenturet for Manifattura del Seveso kan føjes til PaperWorlds internationale portefølje.

2023

Aftale med Gebr. Schabert om salg af deres specielle “Cradle-to-cradle” certificerede papirkvaliteter.

01

Distributør for førende leverandører

PaperWorld er i dag både dansk og nordisk distributør for flere af verdens førende leverandører af kreative omslagsmaterialer. Se producenter og materialerne her:

02

Baseret på bred og kreativ erfaring

Pia Gjetting er virksomhedens kreative part – og hun kommer fra en baggrund som bl.a. lærer på Skovshoved Skole samt indehaver af egen møbelforretning i Ordrup.

Når du kontakter PaperWorld, taler du direkte med direktør Bo Gjetting. Han har tidligere stået i spidsen for flere store virksomheder og organisationer – fx som direktør i Q8, Parken og Center for Ledelse.

03

Kompetent rådgivning

Bo og Pias baggrunde og kompetencer kommer dig til gavn – og er med til at sikre, at du som kunde hos PaperWorld altid oplever en fokuseret og imødekommende tilgang til dine projekter. At du bliver præsenteret for flere alternative løsninger – og altid får fagligt brugbare svar, du kan arbejde videre med.

Forvent kompetent, professionel rådgivning hver gang, uanset hvilket projekt du aktuelt sidder med.

04

Et sortiment med mange muligheder

Hos PaperWorlds finder du materialer, som giver dig lige præcis det, du skal bruge. Hvis du skal bruge materialer til indbinding, omslag til emballage, æsker og ringbind eller et helt femte produkt, kan du finde det hele i sortimentet.

05

PaperWorld er FSC® certificeret

FSC® (Forest Stewardship Council) bygger på 10 principper for ansvarlig skovdrift. Disse hjælper med at bidrage til 14 ud af FN’s 17 verdensmål og den grønne omstilling. Du kan læse mere om FSC® på www.dk.fsc.org

Det bærende princip

For PaperWorld er det et bærende princip, at vi kun samarbejder med førende leverandører af kreative omslagsmaterialer. Og at bæredygtighed og høj kvalitet er drivende faktorer for dem, når de udvikler og introducerer nye produkter til markedet.

Hvis du også deler vores syn på, at de globale ressourcer bør udnyttes hensynsfuldt og med stadigt stigende omtanke, matcher vores produkter dine værdier.

Kontakt os allerede i dag – og lad os tale din virksomheds ønsker og krav til omslagsmaterialer igennem.