Skip to main content

Sortiment

Det komplette sortiment af omslagsmaterialer

Din garanti: Vores sortiment hjælper dig i mål, uanset om du skal bruge materialer til indbinding – eller omslag til emballage, æsker og ringbind. Eller et helt femte produkt. Du finder det hele i vores sortiment.

Papir

I vores brede sortiment af papir finder du mange typer af prægninger og farver. Har kan du f.eks. finde papir med helt enkle, glatte overflader til prægninger, som imiterer træ, bambus eller andre naturlige materialer.

Lærred

Se de mange typer af lærred materialer. Her finder du spændende og farvestrålende lærreder oprindelig udviklet til den italienske modeindustri. De forskellige designes føres både med naturlig og coatet finish. De fleste lærreder er FSC® certificerede.

Læder-like

Læder-like er en kategori af spændende papirbaserede materialer velegnet for bogbind, emballage, bæreposer, notesbøger, kalendere, menukort og meget mere. Papiret behandles med vandbaserede blødgøringsprodukter og coates til en stærk, aftørrelig og ridsefast overflade.

Soft touch

Disse bløde materialer af luksus kvalitet er velegnet til at beklæde f.eks. smykkebakker og poser indvendigt – eller brug Soft Touch til foring af giner eller montrer.  Materialerne kan let forveksles med ægte ruskind, velour, filt og læder.

Skind

Se de forskellige typer af lækre, bløde skind med skærfede. Her finder du spændende og farverige valgmuligheder, som er nøje udvalgt.

Plast

Plast er en kategori af spændende bløde PVC materialer. Særligt er kollektionen SOFTEN en stor del af kategorien. SOFTEN folier er sammensat af en fast overflade, som indeholder farver og mønstre. Herunder et opskummet lag, som giver blødhed til materialet.

Vælg imellem:

Leder du efter noget bestemt?

Skulle du mod forventning lede forgæves i sortimentet, kan vi som regel pege dig i den rigtige retning alligevel – også selv om det eventuelt fører dig i armene på en konkurrent: Det centrale for os er altid, at DU bliver hjulpet seriøst og tilfredsstillende videre.

For at lette overblikket for dig har vi inddelt vores materialer i kategorierne Papir, Lærred, Læder-Likes, Soft Touch, Plast og Skind.

Førende leverandører på markedet

Vores globale leverandører udvikler kontinuerligt nye produkter – og tilbyder løbende nye materialer. Alle materialer, du finder her hos PaperWorld, opfylder kravene til bæredygtighed, genbrug og nedbrydelighed.