Skip to main content

Præsenterer: Winter & Company’s Produkt Konfigurator

Winter & Company

Oplev en revolution i produktpræsentation med Winter & Company’s online produkt konfigurator!

Ønsker du et visuelt indblik i, hvordan et kreativt covermateriale ville se ud som bogomslag, display, taske eller luksuriøs emballage, før du forpligter dig til det?

Forestil dig at kunne udforske forskellige materialer med blot nogle få klik, og det hele i en fotorealistisk kvalitet. Det er præcis, hvad Winter & Company’s nye Online Produkt Konfigurator tilbyder.

Winter & Company har altid været en pioner inden for innovative løsninger til papir, covermaterialer og emballage. Deres nyeste tiltag ”Online Produkt Konfigurator”, er et fantastisk redskab til at skabe og udforske muligheder i en branche, hvor det visuelle aspekt er afgørende.

Hvad gør konfiguratoren så unik?

Ved hjælp af avanceret teknologi præsenterer den Winter & Company’s brede udvalg af kreative covermaterialer på en måde, der giver brugeren et retvisende indblik i materialernes udseende. På få sekunder fra du vælger dit ønskede produkt, præsenteres du for en realistisk visualisering heraf.

Hvordan fungerer det?

Processen er så enkel som den smart. Start med hvilken type af produkt du ønsker materialer til. Vælg herefter hvilken kollektion af materiale du ønsker. Til sidst skal du vælge farven på dit ønskede materiale og så er produktet visuelt præsenteret for dig. Materialerne kan naturligvis bestilles hos PaperWorld.

En verden af muligheder åbner sig

Uanset om du er designer, der søger inspiration til dit næste projekt, eller et brand, der ønsker at sikre, at din emballage afspejler din stil og identitet, giver denne konfigurator dig det værktøj, du har brug for til at træffe informerede beslutninger.

Prøv Produkt Konfiguratoren her


8. maj 2024