Skip to main content

Nyheder fra Winter & Company – Velkommen til Ecorel® Pure

Winter & Company

41 farver, 5 prægninger, genanvendeligt og coated papir

Winter & Company har for nylig afsløret deres seneste serie under Ecorel®-linjen, kaldet Pure. Ecorel® Pure er skabt af genanvendte materialer, som gør produktet fuldstændig genanvendelig efter brug. Serien indeholder en stor palet på 41 livlige farver og fem forskellige prægninger, der passer perfekt til at supplere din kreative vision og projekt. Med Pure bryder Winter & Company grænser og inviterer dig til at udforske ubegrænsede kreative muligheder med genanvendelige materialer.

Grundlaget for Ecorel® Pure består af papir lavet af over 50% genbrugsfiber, som stammer fra postforbruger papiraffald, almindeligvis omtalt som ”post-consumer wastepaper” eller PCW. Bemærkelsesværdigt er brugen af latex elimineret, hvilket gør produktet fuldt genanvendeligt. Resultatet er en let og yderst holdbar belægning, der bruger en vandbaseret løsning, fri for miljøskadelige stoffer.

Kredit: Winter & Company

Hvad er Winter Wrup-Cycling?

Winter & Company anvender termen “Winter Wrup-Cycling” for at henvise til produkter i deres portefølje, hvor de systematisk reducerer forbruget af nye ressourcer. Gennem denne tilgang skaber de kvalitetsrige omslagsmaterialer fra affald, der normalt ville blive kasseret, og mindsker dermed miljø skader.

Det, der begyndte som et genbrugsinitiativ i 1990’erne for garveriaffald, er siden blevet til en bred vifte af forskellige genanvendte materialer, der i fællesskab former industriens fremtid. I dag indeholder porteføljen mere end 180 bæredygtige omslagsmaterialer, alle med det formål at minimere den globale påvirkning i vores branche.

Ecorel® Pure Skiver

Ecorel® Pure Skiver introducerer en bæredygtig fortolkning af det tidløse læderudseende og -fornemmelse. Dette glatte og blanke belagte papir genskaber omhyggeligt teksturen af spaltet læder og gør det til et fremragende valg til en række anvendelser.

Det, der adskiller Ecorel® Pure Skiver, er dens miljøbevidste sammensætning. Grundpapiret indeholder over 50% genbrugsfibre (PCW), hvilket markant reducerer behovet for jomfruelige ressourcer. Bemærkelsesværdigt er latex, PVC og andre miljøskadelige stoffer fuldstændigt elimineret i produktionen, hvilket sikrer en grøn og ansvarlig tilgang.

Den lette, men utroligt holdbare belægning – suppleret med brugen af vandbaserede farver, garanterer ikke kun en fremragende kvalitet, men gør også hele produktet 100% genanvendeligt og utrolig holdbar.

Visuelt genskaber Ecorel® Pure Skiver autentisk det delikate mønster fra får-, lam- eller gedeskind, og leverer en kvalitetsrig taktil og visuel oplevelse. Det efterlader et uudsletteligt og varigt indtryk i enhver forstand, og løfter bogomslag, luksus emballage, papirvarer, hængemærker og etiketter til et hidtil uset niveau af elegance.

Desuden fås Ecorel® Pure Skiver i en palet af 8 livlige farver, alle sammen som er FSC®™-certificeret samt stemmer overens med REACH-overensstemmelserne, hvilket yderligere understreger dens miljømæssige kvalifikationer.

Vælg Ecorel® Pure Skiver til dit næste kreative projekt – bestil en gratis farve-prøve her:

Bestil farveprøve

Kredit: Winter & Company

Ecorel® Pure Levant

Pure Levant er et kraftigt præget, belagt papir, der efterligner robust læder som Ecorel® Pure Skiver. Pure Levant forbindes også med grundpapiret fra Ecorel® Pure-serien, som består af over 50% genbrugsfibre (PCW), og er latexfrit.

Hovedforskellen mellem Ecorel® Pure Levant og Skiver er de belægninger, der anvendes i Levant-produkterne. Levant skaber en grovere fornemmelse og en mere rustik fremtoning og stil i forhold til Pure Skiver.

Den er tilgængelig i 7 dybe farver og er ideel som dækningsmateriale til bogbinding, eksklusiv indpakning, kontorartikler, shopping poser, hængemærker og labels.

Bestil en prøve af Ecorel® Pure Levant her:

Bestil farveprøve

Kredit: Winter & Company

Ecorel® Pure Morocco

Pure Morocco præsenterer sig som et fint tekstureret, svagt skinnende papir, der simulerer den luksuriøse fornemmelse og æstetik af kvalitetslæder. Udfaldet er utroligt imponerende og fremstår med en enestående kvalitet.

Inden for rammerne af Ecorel® Pure-serien har Pure Morocco samme basismateriale, hvor over 50% består af genbrugsfibre (PCW). De anvendte farver er vandbaserede, hvilket gør materialet let, men bemærkelsesværdigt slidstærkt og fuldt ud genbrugeligt.

I dets visuelle udtryk formidler Ecorel® Pure Morocco indtrykket af sofistikeret læder med en fin kornstruktur, som leder tankerne hen på marokkansk kunsthåndværk. Dette giver et uudsletteligt præg på alt fra bogomslag til eksklusiv emballage, skriveartikler, hængetags og labels. Med sin FSC®™-certificering og overholdelse af REACH-regulativerne sikrer Pure Morocco en høj dedikation til miljøvenlighed.

Ecorel® Pure Morocco introducerer en stilfuld farveskala med 7 unikke nuancer, som tilbyder en bred vifte af valgmuligheder for dine kreative bestræbelser.

Bestil farveprøve

Kredit: Winter & Company

Ecorel® Pure Chevo

Træd ind i fremtidens verden af bæredygtige materialer med Ecorel® Pure Chevo. Dette er et glat papir med en svag glans, der med overbevisning genskaber gedeskindets tekstur. Men det er ikke kun dets lighed med ægte læder, der gør det specielt – det er også dets grønne sammensætning.

Basispapiret i Ecorel® Pure Chevo stammer fra over 50% genbrugte fibre (PCW). Dette understreger engagementet i at beskytte miljøet. Den lette, men robuste belægning og de vandbaserede farver sikrer, at produktet er 100% genanvendeligt.

Visuelt og i berøring formår Ecorel® Pure Chevo at indfange gedeskindets elegance. Med sin fine kornstruktur efterlader den et mindeværdigt indtryk på alt fra bogomslag til luksuriøs emballage og etiketter. Det er et produkt, som både er æstetisk tiltalende og miljøansvarligt. Det er FSC®™-certificeret og overholder REACH-standarder – nøjagtigt som alle andre produkter i Pure-serien.

Ecorel® Pure Chevo roses især for dets alsidighed, især til silketryk, og for dets egnethed til finish som blindprægning eller folietryk.

Du kan vælge blandt 13 jordnære og dynamiske farver, som er tilgængelige hos PaperWorld. Bestil en gratis prøve af Pure Chevo nu og lad den inspirere dit næste projekt.

Bestil farveprøve

Kredit: Winter & Company

Ecorel® Pure Fiba

Ecorel® Pure Fibra er et let skinnende, belagt papir, der smukt efterligner en naturligt vævet tekstilstruktur. Dette innovative produkt er ikke kun visuelt tiltalende; det repræsenterer en dyb forpligtelse til miljøvenlighed, samtidig med at det er let og praktisk at bruge som omslagsmateriale til dit næste kreative projekt – hvad enten det er til bogomslag, luksusemballage, papirvarer, hængemærker eller etiketter.

Vælg mellem en palette af 7 naturlige farver.

Bestil farveprøve

Kredit: Winter & Company

9. november 2023