Skip to main content

Præsenterer: F.color® kollektion fra Schabert

F.color® kollektionen fra Schabert er en bæredygtig og kvalitetsrig samling. Kollektionen bygger på Schaberts klassiske F.farver – deraf navnet F.color® – som er kendt for deres plisserede og håndlavede papir af høj kvalitet. Denne type papir giver en særlig tekstur, der skaber unikke æstetiske resultater og udtryk. Håndlavede papirer er eftertragtede materialer, og F.color® kollektionen imødekommer denne efterspørgsel.

Skabt af Schabert, produceret af Gmund

Schabert har i samarbejde med den velrenommerede tyske kvalitetsproducent, Gmund, skabt denne enestående kollektion. Dette partnerskab har resulteret i en sand perfektion. Den omfattende kollektion tilbyder en imponerende kombination af print- og forarbejdningsegenskaber, hvilket resulterer i en naturlig fremtoning, langvarig holdbarhed og høj gennemsigtighed. Det er næsten som om, kollektionen er skræddersyet til at opfylde bogbindernes mest ønskede behov og drømme.

Schabert er en veletableret grossist med en lang historie inden for materialer til bogbinding, slutpapir og bogstof. Deres alsidige sortiment omfatter et bredt udvalg af materialer såsom papir, karton, lærred, vinyl og velour i forskellige specifikationer og krav.

I den moderne verden er bæredygtighed afgørende. Dette gælder også for Schabert. Som en familieejet virksomhed med mange års erfaring forstår de vigtigheden af at følge med i udviklingen og holde sig ajour med de seneste produkttendenser. Derfor var valget om at fokusere på naturlige og bæredygtige materialer en naturlig beslutning for dem.

I dag er bæredygtighed en af deres kerneområder, hvilket gør dem til det ideelle valg for alle, der ønsker at skabe bæredygtige bøger og andre visuelle produkter.

Bæredygtighed har mange farver

F.coler-kollektionen indeholder det første farvede omslagsmateriale, der har opnået Cradle to Cradle Certified® Silver-certificeringen. Cradle to Cradle Certified® er en international anerkendelse for produkter, der er fremstillet med omtanke for miljøet og bæredygtighed i tankerne.

Certificeringen er yderst krævende og er designet med det formål at fremme en cirkulær tilgang til moderne virksomheder. I modsætning til andre miljøcertificeringer i industrien er denne certificering ikke begrænset til en bestemt branche, men er bredt anerkendt på tværs af forskellige industrier verden over. Og netop derfor er det særligt, at hele F.color® kollektionen er blevet tildelt netop denne.

F. color serien indeholder ni forskellige prægninger med en historie for hver prægning. Samlet har serien en produktportefølje på over 200 produkter. Alle produkterne er Cradle-To-Cradle Silver Certificeret og REACH godkendt.

F.color® glatt

F.color® glatt er det “klassiske” bogbinderpapir med en uforlignelig karakter. Denne serie er baseret på høj kvalitet slutpapir og omslagsmateriale fremstillet af FSC®® certificeret fibermasse. Serien har et naturligt udseende og fornemmelse, høj opacitet og er meget uimodtagelig over for slid. Serien er gennemfarvet og har ikke nogen snitkanter, hvilket giver et imponerende udseende og gode foldningsegenskaber. F.color® glatt er ideel til konvolutter, indbindinger, omslag, slutpapir og emballage.

Bestil farveprøve på F.color® glatt her:

Bestil farveprøve

F.color® bütten

Højt kvalitetspapir med delikate vandrette linjer. Det er ideelt til bogomslag, luksus emballage, brevpapir, prissedler og labels. Derudover er papiret velegnet til offset, digital- og silkeprint samt efterbehandling med blindprægning eller hot-foil tryk.

Bestil farveprøve på F.color® bütten her:

Bestil farveprøve

F.color® eco

F.color® eco repræsenterer høj papirkvalitet og en glat overflade, fremstillet med imponerende 80% genbrugspapir. Dette miljøvenlige papir er skabt til at opfylde de mest krævende krav inden for trykte materialer, såsom bogomslag, luksuriøs emballage, brevpapir, prissedler og labels.

Dets alsidige karakter fremhæves ved dets anvendelighed inden for offset, digital og silkeprint, og det giver mulighed for efterbehandling med blindprægning eller hot-foil tryk.

F.color® eco findes i 9 forskellige farver og er tilgængeligt som lagervare i praktiske pakker med 250 ark hver. Vælg bæredygtigt og stilfuldt med F.color® eco til dit næste projekt.

Bestil en farveprøve på F.color® eco her::

Bestil farveprøve


28. september 2023