Skip to main content

Præsenterer: Coloretta fra Van Heek Textiles

Coloretta fra Van Heek Textiles er en banebrydende nyhed inden for covermaterialer. Med sin luksuriøse gradienteffekt, holdbarhed og stærke miljømæssige kvalifikationer giver det en perfekt balance for designere og kreatører, der søger både æstetisk appel og bæredygtighed.

Uanset om du arbejder på et bogbinderiprojekt eller designer unikke genstande, gør Colorettas brede udvalg af farvemuligheder og brugervenlighed det til det oplagte valg for alle dine kreative bestræbelser.

Billedkredit: Van Heek Textiles

I design- og omslagsbranchen kan det være en udfordring at finde det perfekte covermateriale, der kombinerer æstetik, holdbarhed og bæredygtighed. Men Van Heek Textiles, et anerkendt firma med en rig historie inden for tekstilproduktion, har fundet en innovativ løsning: Coloretta.

Dette luksuriøse covermateriale har ikke kun en fantastisk farvegradienteffekt, men er også fremstillet af 100% miljøvenlige LENZING™ ECOVERO™ viskosefibre. I dette blog-indlæg vil der dykkes ned i funktionerne og fordelene ved Coloretta og hvorfor det skiller sig ud som et overlegent alternativ til dets forgænger, Duo.

Coloretta: En raffineret farvegradient med fokus på miljøet

Colorettas mest iøjnefaldende træk er dens subtile farvegradienteffekt, der ændrer sig afhængigt af betragtningsvinklen. Denne unikke karakteristik tilføjer dybde og dimension til enhver bog eller designprojekt og gør det visuelt fascinerende. Coloretta fås i 12 farvevarianter og giver et bredt udvalg af muligheder, der passer til forskellige kreative visioner og projekter.

Mangler der en specifik farve i det eksisterende sortiment, som du ønsker specifikt til dit projekt, er der også mulighed for tilpasning af farverne.

En væsentlig fordel ved Coloretta i forhold til dens forgænger, Duo, er dens forpligtelse til miljøansvar. Mens Duo blev fremstillet af Bamberger Kaliko, er Coloretta et præcist match med Duo, men med forbedrede bæredygtighedsegenskaber.

Materialet er FSC®-certificeret og lavet af 100% miljøvenlige viskosefibre, hvilket giver et valg uden skyldfølelse for designere og kreatører.

Billedkredit: Van Heek Textiles

Anvendelig og holdbar

Coloretta er ikke kun æstetisk tiltalende, men også bygget til at holde – altid.

Covermaterialet er lavet af høj kvalitet viskose og er bakket op af stærkt 40 g/m² papir, der sikrer holdbarhed og modstand mod slid. Denne styrke er særlig vigtig for bogbindere og designere, der ønsker, at deres kreationer og projekter skal kunne fremstå så elegant i så lang tid, som muligt.

Ydermere er Coloretta designet med brugervenlighed for øje. Det kan nemt anvendes med forskellige klæbemidler og bindeteknikker og giver fleksibilitet til forskellige projekter og præferencer. Dets kompatibilitet med forskellige anvendelser gør det til et ideelt valg både for fagfolk, designere og større produktioner samt DIY-entusiaster.

Det er tilgængeligt i en brugbar bredde på 135 cm, hvilket er den mest praktiske, økonomiske og almindelige bredde, at arbejde med.

Billedkredit: Van Heek Textiles

Lavet med passion

Van Heek Textiles er et firma med en stor historisk baggrund. I over 160 år har de produceret vævede og strikkede tekstiler på deres fabrik i Holland. De gør dette med stolthed og dedikation og på en bæredygtig måde, med respekt for planeten og mennesker. Se mere fra Van Heek Textiles: https://paperworld.dk/producent/van-heek-textiles/

Vælg Coloretta og lad dig forføre af dens skønhed, velvidende at du træffer et ansvarsfuldt valg for planeten og dens fremtid. Bestil en gratis farveprøve lige her eller kontakt PaperWorld og hør mere om mulighederne med Coloretta-serien.


14. juni 2023