Skip to main content

Ecojeans fra Van Heek Textiles – er født til at være det grønne valg

Naturligt look og bæredygtighed er to vigtige faktorer, når det kommer til valg af omslagsmateriale til dine produkter.

Heldigvis er der mange muligheder på markedet, og en af de mest populære muligheder i øjeblikket er nyheden, Ecojeans, fra Van Heek Textiles.

Ecojeans er en serie af miljøvenlige omslagsmaterialer, der er lavet af genbrugt denim, eco-venligt viskose  og lycocell (regerenrede cellulosefibre). Det giver materialet et unikt udseende, og det er samtidig et bæredygtigt valg – når du skal finde et kreativt omslagsmateriale.

Van Heek Textiles er en af vores gode samarbejdspartnere og er en virksomhed, der er forpligtet til at minimere miljøpåvirkningen af deres produkter, og Ecojeans serien er en af deres måder at gøre det på.

Det er vigtigt at understrege, at Ecojeans ikke kun er et bæredygtigt valg, men det er også et materiale, der kan holde til daglig brug. Det er holdbart og modstandsdygtigt over for slid og rivning, og det vil holde din bog eller andet materiale, godt beskyttet i lang tid. Dens kraftige overflade gør at materialet er velegnet til silketryk og hot-foil.

En anden fordel ved Ecojeans er, at det kan fås i forskellige farver og teksturer. Det betyder, at du kan tilpasse dit valg til din virksomheds behov eller personlige præferencer. Og uanset hvilken farve du vælger, vil det stadig have det samme naturlige udseende og følelse, der gør Ecojeans så populært.

 

Alt i alt er Ecojeans fra Van Heek Textiles en fantastisk mulighed for dig, der søger et miljøvenligt og bæredygtigt valg af omslagsmateriale. Det er både smukt og praktisk og vil give en ekstra dimension til dine produkter.

I øvrigt er alle Ecojeans garn EU Ecolabel certificeret.

Går du og overvejer om Ecojeans serien, er noget for dig? Bestil en gratis farveprøve lige her eller kontakt os og hør mere om dine muligheder med serien.

Bestil farveprøve


8. maj 2023