Hvor Grøn Kan Rød Egentlig Være?

Rød har altid været et symbol på kærlighed og lidenskab i mange lande rundt om i verden. Hvem har ikke givet røde roser til deres kære eller har fået en gave i rød emballage?

Med samme passion og sans for detaljer, står vi som virksomhed op for grønne, altså bæredygtige produkter, dag efter dag. Tro mod mottoet «hvordan grøn kan rød være?» har vi udvalgt tolv materialer fra vores kollektioner for at vise, hvor seriøse vi er omkring bæredygtighed og samtidig sætte gang i vores kunders fantasi.

Bæredygtige dækningsmaterialer til dine projekter

For ikke så længe siden måtte designere, konvertere og internationale mærker ofte gå på kompromis med variationen, æstetikken eller kvaliteten af ​​bæredygtige materialer.

I dag er vi stolte af at tilbyde vores kunder et konstant voksende udvalg af økologisk, økonomisk og socialt kompatible dækmaterialer, der er lige så gode som konventionelle produkter med hensyn til visuelt udseende, følelse og holdbarhed. Dette giver os mulighed for sammen med vores partnere og kunder at yde et væsentligt bidrag til menneskeheden og vores miljø.

Uanset om det er til bæredygtige bogomslag, luksus- og premium-emballage, papirvarer, bæretasker, hængemærker eller etiketter. Vi rådgiver dig gerne personligt.


18. juli 2021
PaperWorld

Når du handler med PaperWorld, sikrer du dig kompetent og engageret rådgivning. Og du får fordel af vores +35 års erfaring med hele den grafiske branche; fra trykkerier og bogforlag til æske- og emballageproducenter. Kontakt os allerede i dag – og lad os tale din virksomheds ønsker og krav til omslagsmaterialer igennem.

© Paperworld.dk - All rights reserved.