Toile Ocean – Høstet Fra Havet

WINTER & COMPANY lancerer det første bogomslagsmateriale vævet af genanvendt havplastik: TOILE OCEAN. Innovationen er produceret i samarbejde med tide ocean SA, som bidrager til rene have.

Hvert år dumpes over 8 millioner tons plastik i havet.

“Som en global virksomhed ledte vi efter en partner til at løse dette problem og hjælpe os med at bidrage til miljøet med en produktinnovation”

Siger Christoph Borer, CEO for WINTER & COMPANY.

Virksomheden har længe specialiseret sig i genanvendelse af havbundet plastik. Virksomheden indsamler og sorterer plastikaffald i Sydøstasien, hvor det er en høj forurening.

Plastaffaldet indsamles der af lokale ansatte, herunder mange fiskere, med rimelige forhold og transporteres til Schweiz på en CO2-neutral måde. Det indsamlede plastikaffald komprimeres til granulat ved hjælp af en mekanisk prisvindende proces og spindes til sidst til garn, som er hovedkomponenten i TOILE OCEAN..


18. juli 2016
PaperWorld

Når du handler med PaperWorld, sikrer du dig kompetent og engageret rådgivning. Og du får fordel af vores +35 års erfaring med hele den grafiske branche; fra trykkerier og bogforlag til æske- og emballageproducenter. Kontakt os allerede i dag – og lad os tale din virksomheds ønsker og krav til omslagsmaterialer igennem.

© Paperworld.dk - All rights reserved.